DIARI DE RODATGE (XI): L’ENTREVISTA AMB EN CARLES LLADÓ

En Carles Lladó és una d’aquestes veus que et sonen. No només perquè hagi doblat personatges tan carismàtics com en Monkey D. Ruffy de One Piece o en Kyosuke Kasuga de Kimagure Orange Road, sinó perquè ha deixat la seva veu a moltíssims personatges d’imatge real i d’animació, en castellà i en català, d’animació japonesa i no japonesa. Ens va explicar que en 18 anys de professió segurament no ha hagut cap setmana en què no hagi fet com a mínim una convocatòria de doblatge.

Fitxa Carles Lladó

Vam quedar amb en Carles a Bigues i Riells, un municipi del Vallés Oriental, a la província de Barcelona. Va arribar amb la seva moto i ens va acompanyar fins la masia on viu amb la seva família, una mica allunyats de la civilització. Tot i que no li falta feina, li agrada portar una vida tranquil·la: una de les majors aficions que té és encarregar-se d’un hort on cultiva una mica de tot.

L’entrevista la vam fer a la seva sala d’estar. Mentre preparàvem les càmeres i els focus vam poder contemplar una petita mostra de la seva vida familiar:  els seus fills preguntaven la utilitat del paraigües del focus i la seva dona feia fotos i insistia que en Carles s’afaités per estar més presentable.

En Carles ens va explicar de tot, des dels seus inicis al doblatge fins la seva opinió sobre el passat, el present i el futur de l’anime. A en Carles li agrada l’anime, tot i que no ha arribat a veure cap sèrie completa. De fet, ell, juntament amb en Marc Zanni i en Joan Sanz, organitza els tallers de doblatge M’anima l’anime, del qual ja us hem parlat a altres diaris de rodatge. Després de l’entrevista li vam demanar una petita mostra de veu:

Quan vam acabar ens va mostrar el seu hort i les millors vistes de la zona. Vam marxar amb la sensació d’haver fet una entrevista que difícilment podia haver anat millor, ni tan sols si, com insistia la seva dona, s’hagués afaitat abans.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s