DIARI DE RODATGE (IX): L’ENTREVISTA AMB L’ANA M. CAMPS

L’Ana Maria Camps és una de les veus de nena més reconegudes de l’anime en català, però ha doblat molts personatges de gèneres molt diversos, tant en castellà com en català. Però, com ens va dir, com millor s’ho passa és deixant la seva veu a personatges d’animació. Nosaltres hem hagut de deixar fora de la infografia a molts personatges, però si investigueu (i especialment, si pareu atenció a l’hora d’escoltar anime) la trobareu posant veu a molts més.

Fitxa Ana M Camps

L’entrevista amb l’Ana Maria Camps la vam fer el dimarts a l’Escola Catalana de Doblatge, a Barcelona. L’ECAD va accedir a col·laborar al nostre documental i ens va deixar els seus espais per fer alguna entrevista; vam utilitzar una de les dues sales de doblatge perquè l’Ana Maria Camps ens expliqués les seves experiències i opinions sobre l’anime en català.

Abans de començar l’entrevista ens va dir que li feia il·lusió participar al documental. L’Ana guarda alguns records molts bons de doblar anime i ha tingut experiències molt gratificants amb els fans; probablement per aquest motiu li agrada la idea de compartir les seves experiències amb nosaltres i amb els fans. Ens va explicar que gràcies a les xarxes socials el contacte amb els fans s’ha accentuat en gran mesura. De fet, ens va dir que es va sorprendre molt quan va descobrir que s’havia creat una pàgina de Facebook de “Fans de l’Ana Maria Camps”.

El moment més emotiu de l’entrevista va ser quan ens va explicar que el doblatge li va servir com a teràpia per superar alguns problemes personals. A nosaltres el que més ens va sorprendre va ser la seva afabilitat i el seu riure permanent. Abans de marxar li vam demanar una mostra de veu, seva i d’un dels seus personatges. El personatge escollit va ser de la mítica sèrie Dr. Slump, perquè ella ha estat una de les persones que ha doblat a l’Arale. Aneu amb cura, perquè a més de la seva pròpia veu sentireu un estrident riure característic del personatge!

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s