Diari de rodatge (I): L’entrevista amb Anna Orra

Anna Orra

Ahir vam fer la primera entrevista de Les veus de l’ànima. La nostra entrevistada va ser l’Anna Orra, una de les primeres persones que va contestar la nostra petició de participar al documental. Ha estat la veu de diversos personatges d’anime i la directora de doblatge de Saint Seiya i Slam Dunk. Darrerament la seva activitat s’ha centrat en la direcció de sèries i pel·lícules, especialment d’origen americà. Tot i així, va admetre davant i darrere de les càmeres que el personatge al qual li té més estima és el Doraemon.

El lloc de trobada va ser l’estació de tren de Sant Celoni, que és un municipi que pertany al Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Com que no coneixíem el lloc, es va oferir amablement a recollir-nos a l’estació i portar-nos a l’àrea on faríem l’entrevista, els jardins d’un lloc anomenat Rectoria Vella. Malauradament, feia un vent prou fort com per comprometre la qualitat del so, així que vam haver de traslladar l’entrevista a la Sala d’Actes de la Rectoria Vella. Mentre preparàvem el material de gravació vam estar parlant sobre el documental en si, sobre el doblatge i sobre la seva feina.

—L’altre dia em van dir que a una escola s’havien disfressat tots els nens de Doraemons i Nobitas per Carnestoltes. M’hauria fet il·lusió poder anar a veure-ho —ens va confessar, minuts abans d’encendre les càmeres.

De l’entrevista no podem dir gaire cosa sense avançar-vos contingut del documental, però us podem assegurar que l’entrevista amb Anna Orra va ser fluïda, interessant i molt instructiva. Anna Orra no només ha estat una de les veus del Doraemon, i d’altres personatges, sinó que té una important carrera com a directora i ajustadora, i això es nota. L’entrevista va durar unes dues hores i mitja que ens van semblar deu minuts. El que us podem assegurar és que el moment més màgic del dia va ser quan va transformar la seva veu en la de Doraemon, i veure com aquesta veu no sortia d’una animació, sinó d’una boca real. Us deixem una petita presentació:

Després de fer l’entrevista, ens vam acomiadar de l’Anna i vam anar al punt més alt del poble per enregistrar imatges de Sant Celoni. Va costar una mica pujar amb tot el material, però ho vam arribar vius! La veritat, va ser un primer dia de rodatge molt profitós i del qual estem molt satisfets.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s