Què veureu al documental?

A aquestes alçades l’única cosa que coneixeu sobre el documental Les veus de l’ànima és que és un tribut al doblatge de l’anime al català. A aquest post us explicarem una mica més a fons en què consistirà el documental que estarà penjat a la xarxa d’aquí a uns quants mesos. No desvetllarem tots els detalls, per dos motius: perquè si ho fem de mica en mica és més emocionant i perquè, sincerament, molts d’aquests detalls encara els desconeixem nosaltres.

P: Com es distribuirà?
R: El documental, el penjarem perquè us el podeu descarregar i veure online de manera gratuita. El penjarem aquí i a les xarxes socials. Així que podeu tornar a guardar la targeta de crèdit.

P: Quan el podrem veure?
El documental estarà disponible cap al començament de l’estiu. Encara no tenim una data exacta, però us informarem quan tinguem novetats al respecte! El que sí que podreu veure una mica abans, al maig, és un petit avanç amb les primeres imatges.

P: Quina durada tindrà?
Serà llarg. Un documental de deu o vint minuts seria insuficient per mostrar tot el que els nostres entrevistats han d’explicar. Però no només serà un documental sinó que també podeu anar seguint el projecte en aquesta mateixa web i al nostre Twitter (@lesveusdelanima) on també anirem explicant el desenvolupament del projecte i material extra.

P: Per què Les veus de l’ànima?
Bàsicament perquè el nostre documental és un documental de veus que tenen un significat especial. Tots els que heu seguit algun anime doblat al català sou conscients del significat que tenen les veus que donen personalitat als centenars de personatges i la gran feina que s’ha fet amb tanta cura i estima per a que se’ns quedessin gravades molts anys després . Les veus de l’ànima.

logo web

P: A qui entrevistareu?
Principalment actors de doblatge i directors. Els anirem desvetllant progressivament en aquest mateix bloc i al nostre twitter.

P: Ja heu enregistrat les entrevistes?
Encara no, però començarem a fer-les aviat. Ja tenim enllestida gairebé tota la part de preparació del material i contacte  amb ells, així que ja no queda gaire!

P: Qui sou i per què feu aquest documental?
Som Mario Guerra i Alexandre Hurtado, estudiants del darrer curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest projecte és el nostre treball de final de grau, però volem portar-ho una mica més enllà i fer un documental sobre un tema que ens agrada -i imaginem que a vosaltres també- i del qual no s’ha fet res semblant fins ara.

P: Tinc algun suggeriment o dubte, com puc contactar amb vosaltres?
R: A través de twitter o enviant-nos un correu a contacte@lesveusdelanima.cat.

P: Com hi puc ajudar?
R: Si us agrada la idea i -quan estigui penjat- el documental, fent difusió del projecte com pugueu: visiteu-nos amb freqüència, comenteu als posts, digueu-li al vostres amics, seguiu-nos a twitter, repiuleu els nostres tweets, etc. No guanyarem diners, però si ens mostreu el vostre interès us assegurem que ho farem tot amb més ganes!

P: Tot això ho faré, però vull ajudar-hi més! Què puc fer?
R: Si teniu un grup de música i heu enregistrat algun tema musical propi -preferiblement instrumental- que vulgueu cedir-nos amablement, contacteu amb nosaltres per correu electrònic. Si considerem que s’adapta al nostre documental, el podem incloure! L’únic que podem oferir a canvi és un lloc privilegiat als crèdits.

Si no és el cas, i encara ens voleu ajudar, estem oberts a idees i suggeriments. Ja sabeu com contactar-nos!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s